Falkenbergs konstskola - distansutbildning

Blogg

Vår blogg uppdateras löpande med information och exempel från utbildningarnas innehåll.

Veckans bild (v 18)

Jonas Ellborg har valt veckans bild.

Sara Lundén har varit gästlärare under ett par veckor i KPN I, och kommit med nya infallsvinklar. Som ett resultat av hennes undervisning skriver Rebecka Bogren:

Ja det här har varit tre roliga veckor. Mitt performance var att göra "levande tavlor"- alltså att jag ska fota mig själv i 1800-tals stil i form som en tavla ungefär. I vanliga fall så tycker jag inte om att vara med på kort, men nu var det ju annorlunda. Det skulle vara mycket roligare om jag faktiskt hade klänningar från 1800-talet så jag slapp att använda lakan och gardiner, men det gick ju bra i alla fall.
Den första bilden: Hade på mig en gammal barnklänning och en gardin. Den andra bilden: Försökte efterlikna Sarah Miriam Peales självporträtt. Hade ett lakan som bakgrund och ett överkast på mig. Den tredje bilden: Gardiner som bakgrund och gardin som klänning. Satte i min systers löshår också. Synd att hon inte har blont hår som jag..

Posted:
blog comments powered by Disqus

Blogg

Vår blogg uppdateras löpande med information och exempel från utbildningarnas innehåll.
ARKIV